Kies een categorie
Naar de shop

Riese & Müller

elektrische fietsen

Versla moeiteloos de verkeersdrukte in de stad met de onderhoudsvrije elektrische fietsen van Riese & Muller. Zelfs wanneer je licht trapt, voel je de enorme ondersteuning. Dankzij de Bosch middenmotor is wind tegen voortaan een goede vriend. Zo hoort elektrisch fietsen te voelen.
 

Direct uit Voorraad leverbaar!
QicQ kan ongelofelijk veel Riese & Muller elektrische fietsen direct uit voorraad leveren. Dan hoef je niet 6 weken te wachten op je Riese en Muller ebike.

R&M elektrische fietsen

Riese & Müller Voordeelweken

Ben jij op zoek naar de perfecte elektrische fiets van Riese & Müller voor een weekend weg of een dagtocht? Dan hebben wij goed nieuws. Je ontvangt namelijk € 400,- korting op alle Riese & Müller Cruiser voorraad-modellen bij QicQ.

Bestel online of neem contact op met een van onze medewerkers. Wij staan je graag te woord. Bel naar +31207052350 of mail naar info@qicq.nl. 

Van € 3879,- voor € 3479,-

Meer details actie Naar shop

Demo-modellen

Nu bij QicQ verkrijgbaar, demo-modellen!

De demo-modellen zijn gebruikt voor testritten en testweken, maar altijd goed verzorgd door onze technici. Maakt een klein krasje en wat kilometers op de teller jou niet zoveel uit? Kies dan voor een Riese & Müller demo-model van QicQ!

Deze modellen worden aangeboden met 12 maanden garantie.

Vanaf € 3190,-

Naar webshop
riese muller demo modellen occasion

Elektrische fietsen van Riese en Muller bij QicQ

Alle Riese en Muller elektrische fietsen hebben een Bosch middenmotor. Vrijwel elk model is ook te krijgen met een zogenaamde riemaandrijving. Vergeleken met een ketting en derailleur heb je hier niet of nauwelijks onderhoud aan.

QicQ kan de elektrische fietsen van Riese en Muller leveren in alle uitvoeringen. Je krijgt er altijd gratis de uitgebreide QicQ-service bij. Waar je ook woont. Ook in België. Dus onderhoud op lokatie en altijd gratis een vervangende ebike wanneer deze gerepareerd moet worden.

Kies je een Riese en Muller uit onze voorraad, dan kan je direct wegfietsen!

Bestel NU

Elektrische Fietsen (25km)

riese muller roadster urban

Roadster Urban

De wedergeboorte van de klassieke roadbike. Ontworpen om plezier te hebben en licht en stil te rijden dankzij de vernieuwde Bosch middenmotor. Dit model heeft een riemaandrijving en elektrisch schakelsysteem (Shimano Alfine Di2 groep). Standaard geleverd met 500 Wh accu voor extra veel fietsplezier. Lekkere lichte fiets, slechts 21,8 kilo!

 

Prijs vanaf € 3.779
Bosch Nyon-Display: € 305,90
Bagagedrager: € 81,90

Lees meer
Riese en Muller Swing City

Swing City

Comfortabel is het woord dat de Swing het beste omschrijft. Met zijn lage instap is het eenvoudig op-en afstappen. De stille Bosch middenmotor verdeelt het gewicht en zwaartepunt over het midden van de fiets. Een helm is niet verplicht. Wil je veel boodschappen vervoeren? Kies dan een Cargo voordrager. Standaard uitgevoerd met 400 Wh accu.
Kleuren: black, cream, red, pastel blue
Framematen: 43/46/51/56

 

Prijs vanaf € 2.859,-
Bosch Nyon-Display: € 305,90
Upgrade accu naar 500 wh: €203,90
Voordrager: € 101,90

Lees meer
riese muller swing nuvinci

Swing Nuvinci

Heerlijk voor gebruik binnen de stad. Je hebt geen omkijken naar deze elektrische fiets van Riese en Muller, met de Bosch middenmotor en riemaandrijving. In combinatie met de NunVinci naaf is de fiets zeer onderhoudsarm is. Standaard met 400 Wh accu, maar uit te breiden naar 500 Wh. Wil je veel vervoeren op de fiets, of wil je gaan bezorgen? Kies dan een cargo laadvloer als voordrager.
Kleuren: black, cream, red, pastel blue
Framematen: 43/46/51/56

Prijs vanaf: € 3.059
Bosch Nyon-Display: € 305,90
Upgrade accu naar 500 wh: € 203,90
Voordrager: € 101,90

Lees meer
riese muller nevo city

Nevo City

De Nevo is van alle gemakken voorzien en verkrijgbaar voor een prachtige instapprijs. Met de 8-versnellingen en de stille krachtige ondersteuning van de Bosch middenmotor hoef je je geen zorgen meer te maken over de tegenwind. In drie kleuren te bestellen, waaronder het elegante wit. Standaard uitgevoerd met 400 Wh accu.
Kleuren: white, blue metallic, racing red
Framematen: 43/47/56

Prijs vanaf: € 3,269
Bosch Nyon-Display: € 305,90
Upgrade accu naar 500 wh: €203,90

Lees meer
riese muller Nevo Nuvinci

Nevo Nuvinci

Een lage instap met toch een stoer en sportief uiterlijk. Traploos schakelen en een onderhoudsarme riemaandrijving. Met boodschaptassen achterop tegen de volle wind in... maar dan wel met een grote glimlach én zonder zweetdruppels op het voorhoofd.
Kleuren: white, blue metallic, racing red
Framematen: 43/47/56

Prijs vanaf: € 4.079
Bosch Nyon-Display: € 305,90

Lees meer
riese muller new charger nuvinci

New Charger Nuvinci

Deze New charger gaat niet harder dan zo'n 28 km/uur. Maar in de stad is dit een perfect stoer en sportief alternatief. Riemaandrijving en traploos schakelen. Hier wordt je blij van! Standaard geleverd met een 500 wh accu, en uit te breiden met een 2e accu. Zo heb je maar liefst 1000wh rijplezier.

Prijs vanaf: € 4.289
Extra accu 500wh:€ 917,90
Bosch Nyon-Display: € 305,90

Lees meer

Speed Pedelec Riese en Muller

Riese Muller Delite GX Rohloff HS

Delite GX Rohloff HS

HS = 45km/u. Never a dull moment met dit paradepaardje van Riese en Muller. Uitgevoerd met een Rohloff 14-speed naafversnelling. Betere naafversnellingen zijn er niet in de markt. Kies als optie een 2e 500 wh accu, en je rijdt dankzij de supersterke koplamp, M99 pro Supernova, moeiteloos en eindeloos ver de nacht in. Overdag fietsen is ook een plezier ;-)
Kleuren:pearl white, orange en grey metallic
Framematen: 49/54/56

Prijs vanaf € 6.839,-

Extra accu 500wh:€ 713,90
Bosch Nyon-Display: € 305,90

Lees meer
Riese Muller Supercharger GX Rohloff HS

Supercharger GX Rohloff HS

HS=45km/u.Deze Supercharger is uitgevoerd met de naafversnelling onder de naafversnellingen, de Rohloff 14-speed. En natuurlijk met een onderhoudsvrije riemaandrijving.

 De Supercharger is leverbaar met een extra Bosch PowerTube accu. Ook mooi weggewerkt in het frame. Bij elkaar 1000wh rijplezier.

Kleuren: Blue of Silver metallic
Framematen: 46/49/53

Prijs vanaf: € 6.319

Extra accu 500wh:€ 713,90
Bosch Nyon-Display: € 305,90

Lees meer
Supercharger GT Touring HS

Supercharger GT Nuvinci HS

HS=45km/u.De Supercharger is leverbaar met met een extra Bosch PowerTube accu. Mooi weggewerkt in het frame. Bij elkaar 1000wh rijplezier. En voorzien van een traploze naaf versnelling met riemaandrijving.

Een super sportieve fiets met extra breden banden voor nog meer comfort. Natuurlijk ook te krijgen in een uitvoering met 1 accu van 500 wh. 

Prijs vanaf € 5.199

Extra accu 500wh:€ 713,90
Bosch Nyon-Display: € 305,90

Lees meer
riese en muller new charger

New Charger Nuvinci HS

HS: 45km/u.De nieuwe Charger wil naar buiten! Een heerlijke traploze naafversnelling met riemaandrijving. Glimlach bij wind tegen en maak je woon-werkverkeer fun! Met geïntegreerde Bosch PowerTube Battery 500 wh, en een eigenwijs design. Kan uitgebreid naar 1000 wh. Houd wel rekening met jaloerse blikken van collega's. 
Kleuren:pearl white, maat black, red metallic
Framematen: 46/49/53 dames: 46/49

Prijs vanaf € 4.899
Bosch Nyon-Display: € 305,90
extra accu 500 wh: € 917,90

Lees meer
riese muller cruiser nuvinci

Cruiser Nuvinci HS

Profiteer nu van € 400,- thuisblijvers-voordeel op alle voorraadmodellen!

HS=45km/u.Retro look dankzij het zwarte frame, de chromen kettingkast en bruine handvaten- en banden. Altijd in de perfecte versnelling fietsen, traploos, daar zorgt de Nuvinci naaf voor. Een mooie high speed voor iedereen die een wat comfortabelere houding zoekt op een elektrische fiets. Dankzij de Magura hydraulische remmen kom je makkelijk tot stilstand zelfs met hoge snelheden.

Kleuren: black en cream (damesmodel)
Framematen: 51/56/60 dames: 43/50/55

Prijs vanaf € 3.879,-
Bosch Nyon-Display: € 305,90
Voordrager:  € 101,90

Lees meer
riese muller Nevo Nuvinci HS

Nevo Nuvinci HS

HS=45km/u.Een lage instap, sportief en traploos schakelen. Dat heeft deze elektrische fiets allemaal. Dankzij de riemaandrijving ook nog eens onderhoudsarm. Je hoeft de ketting niet meer schoon te maken ook niet in de winter. Een jonge loot in de R&M famillie.
Kleuren: white, blue metallic, racing red

Prijs vanaf: € 4.489
Bosch Nyon-Display: € 305,90

Lees meer
Nevo Touring HS

Nevo Touring HS

HS=45km/u.Een lage instap en toch sportief? Dat is de Nevo. Met het opmerkelijke silhouette, platte frame en harde lijnen belooft deze fiets een sportieve rijstijl. Het gewicht van de accu is goed verdeeld over de fiets wat zorgt voor een prettige wegligging. Nevo, de meest innovatieve fiets van de Riese & Müller familie. 
Kleuren: white, blue metallic, racing red

Prijs vanaf € 4.079,-
Bosch Nyon-Display: € 305,90

Lees meer

Test een Riese en Muller

Wil jij graag weten welke Riese en Muller elektrische fiets het beste bij jou past?

Test de fiets naar je keuze bij QicQ. Of test meerdere modellen. Wil je graag wat langer een ebike testen? Een week? Geen probleem neem contact met ons op en wij reserveren de elektrische fiets voor je.

Aanmelden voor testweek!
Riese & Müller testen

Riese & Muller Bakfietsen

Packster 40

De Packster 40 is een compacte bakfiets, geschikt voor klein transport en het vervoeren van kinderen. Bestel deze bakfiets als low speed of high speed model. 

Vanaf € 4079,-

Bekijk ons aanbod

Packster 60

De Packster 60 brengt je met de boodschappen of pakketjes moeiteloos overal naartoe. De bakfiets is te verkrijgen als low speed en high speed model.

Vanaf € 4689,-

Bekijk ons aanbod

Packster 80

Wil je een bakfiets met maximale ruimte voor je kinderen én de boodschappen? Kies dan de Packster 80 en je zal geen spijt hebben van je keuze.

Vanaf € 4689

Bekijk ons aanbod

Load

De Load biedt extra comfort en stabiliteit. De elektrische bakfiets kan worden gebruikt voor het vervoer van kinderen en prima te gebruiken voor de dagelijkse boodschap.

Vanaf € 5499,-

Bekijk ons aanbod

Nyon display

De Bosch Nyon display is meer dan een boordcomputer voor elektrische fietsen.

  • Ritinformatie
  • Navigatie
  • Fitness
  • Verbinding met je smartphone

Met de Bosch nyon maak je je Riese en Muller elektrische fiets helemaal compleet. Test de Nyon uit bij QicQ!

Bosch Nyon display elektrische fiets
Nvaigatie op elektrische fiets

Navigatie

Plan je route op de Nyon, via de portal of via de app. Kies de snelste, de korste of de mooiste route.

Maak een shortcut met de functie "breng me naar huis" of "breng me naar het werk"

Blijf it met de nyon display

Fitness

De Nyon houdt de trapkracht- en frequentie bij en berekent de prestaties en energieverbruik. Natuurlijk nog nauwkeuriger met een hartslagmeter, zoals een Wahoo Tick'r. 

NYon dispaly vernonden met smartphone

Verbind je smartphone

Terwijl je fietst en je telefoon in je tas zit, zie je wie er belt. Sms berichten worden op het display getoond.

En niet onbelangrijk, je kunt je smartphone opladen aan het Nyon display.

Bosch nyon display elektrische fiets

Ride

De Nyon biedt 5 niveaus van ondersteuning.

In één oogopslag zie je alle informatie je je nodig hebt.

Zoals tijd, snelheid, schakeladvies, actieradius etc.

Gratis proefrit

Test je Riese en Muller bij QicQ

Pazzanistraat 41
1014 DB Amsterdam (Westergasfabriekterrein)

Je bent van harte welkom om een proefrit te maken in het Westerpark in Amsterdam. Neem wel even een rijbewijs mee! We zijn op werkdagen geopend van 9:00 - 18:00 uur. Op zaterdag en op de 1e zondag van de maand van 10:00 - 17:00 uur. 

Maak een gratis proefrit

koop/lease nu