Kies een categorie
Naar de shop

Riese & Müller

elektrische fietsen

Versla moeiteloos de verkeersdrukte in de stad met de nagenoeg onderhoudsvrije elektrische fietsen van Riese & Muller. Zelfs wanneer je licht trapt, voel je de enorme ondersteuning. Dankzij de Bosch middenmotor is wind tegen voortaan een goede vriend. Zo hoort fietsen te voelen!

R&M elektrische fietsen

Elektrische fietsen van Riese en Muller bij QicQ

De elektrische fietsen en speed pedelecs passen perfect in het assortiment van QicQ door de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de ebikes.

QicQ heeft een selectie gemaakt van die Riese en Muller elektrische fietsen die wij meer dan de moeite waard vinden. De meeste modellen hebben een riemaandrijving (in plaats van een ketting) in combinatie met een middenmotor.

Uiteraard kunnen wij de elektrische fietsen van Riese en Muller ook leveren in andere uitvoeringen. Je krijgt er altijd gratis de uitgebreidde QicQ-service bij. Waar je ook woont. Ook in België. Dus onderhoud op lokatie en altijd gratis een vervangende ebike wanneer deze gerepareerd moet worden.

Elektrische Fietsen (25km)

riese muller roadster urban

Roadster Urban

25 km/u. De wedergeboorte van de klassieke roadbike. Ontworpen om plezier te hebben en snel te rijden dankzij de Bosch middenmotor. Wij hebben voor het model gekozen met riemaandrijving, en elektrisch schakelen dankzij de Shimano Alfine Di2 groep die op deze elektrische fiets zit. WoW! Standaard geleverd met 500 wh fietsplezier. Lekker lichte fiets ook, 21,8 kilo maar!

 

Prijs vanaf € 3.779
Bosch Nyon-Display: € 305,90
Bagagedrager: € 81,90

Lees meer
Riese en Muller Swing City

Swing City

25km/u. Een prachtige prijs! Comfortabel is het woord dat de Swing het beste omschrijft. Met zijn lage instap is het eenvoudig op-en afstappen. De Bosch middenmotor verdeelt het gewicht en zwaartepunt over het midden van de fiets. Een helm is niet verplicht. Wil je veel boodschappen vervoeren? Breidt de fiets dan uit met een Cargo voordrager. Standaard met 400 wh accu
Kleuren: black, cream, red, pastel blue
Framematen: 43/46/51/56

 

Prijs vanaf € 2.859,-
Bosch Nyon-Display: € 305,90
Upgrade accu naar 500 wh: €203,90
Voordrager: € 101,90

Lees meer
riese muller swing nuvinci

Swing Nuvinci

25km/u.Heerlijk voor gebruik in de stad. Je hebt geen omkijken naar deze elektrische fiets van Riese en Muller, met de Bosch middenmotor en een riemaandrijving. In combinatie met de nunvinci naaf zorgt dit ervoor dat de fiets onderhoudsarm is. Standaard met 400 wh accu, maar uit te breiden naar 500 wh. Wil je veel vervoeren op de fiets, of wil je gaan bezorgen? Kies dan een cargo laadvloer als voordrager.
Kleuren: black, cream, red, pastel blue
Framematen: 43/46/51/56

Prijs vanaf: € 3.059
Bosch Nyon-Display: € 305,90
Upgrade accu naar 500 wh: € 203,90
Voordrager: € 101,90

Lees meer
riese muller nevo city

Nevo City

25 km/u.De Nevo met alles erop en eraan maar voor een prachtige instapprijs. Met de 8 versnellingen en de prachtige ondersteuning van de Bosch middenmotor hoef je je geen zorgen meer te maken voor de wind. In drie kleuren waaronder het elegante wit. Standaard met 400 wh accu.
Kleuren: white, blue metallic, racing red
Framematen: 43/47/56

Prijs vanaf: € 3,269
Bosch Nyon-Display: € 305,90
Upgrade accu naar 500 wh: €203,90

Lees meer
riese muller Nevo Nuvinci

Nevo Nuvinci

25 km/u.Een lage instap met toch een stoer en sportief uiterlijk. Traploos schakelen en een onderhoudsarme riemaandrijving. Boodschap tassen achterop tegen de volle wind in...met een grote glimlach en zonder zweetdruppeltje.
Kleuren: white, blue metallic, racing red
Framematen: 43/47/56

Prijs vanaf: € 4.079
Bosch Nyon-Display: € 305,90

Lees meer
riese muller new charger nuvinci

New Charger Nuvinci

25 km-Voor deze New Charger geen helmplicht, geen rijbwijs nodig, en je mag overal op de fietspaden fietsen. Ok de fiets gaat niet harder dan zo'n 28 km/uur. Maar in de stad is dit een perfect stoer en sportief alternatief. Riemaandrijving en traploos schakelen. Hier wordt je blij van! Standaard geleverd met een 5oo wh accu, maar uit te breiden met een 2e accu. Zo heb je maar liefst 1000wh rijplezier.

Prijs vanaf: € 4.289
Extra accu 500wh:€ 917,90
Bosch Nyon-Display: € 305,90

Lees meer

Speed Pedelec Riese en Muller

Riese Muller Delite GX Rohloff HS

Delite GX Rohloff HS

HS=45km/u.Never a dull moment met dit paradepaardje van Riese en Muller. Uitgevoerd met een Rohloff 14-speed naafversnelling. Betere naafversnellingen zijn er niet in de markt. Kies als optie een 2e 500 wh accu, en je rijdt dankzij de supersterke koplamp, M99 pro Supernova, moeiteloos en eindeloos ver de nacht in. Overdag fietsen is ook een plezier ;-)
Kleuren:pearl white, orange en grey metallic
Framematen: 49/54/56

Prijs vanaf € 6.839,-

Extra accu 500wh:€ 713,90
Bosch Nyon-Display: € 305,90

Lees meer
Riese Muller Supercharger GX Rohloff HS

Supercharger GX Rohloff HS

HS=45km/u.Deze Supercharger is uitgevoerd met de naafversnelling onder de naafversnellingen, de Rohloff 14-speed. En natuurlijk met een onderhoudsvrije riemaandrijving.

 De Supercharger is leverbaar met een extra Bosch PowerTube accu. Ook mooi weggewerkt in het frame. Bij elkaar 1000wh rijplezier.

Kleuren: Blue of Silver metallic
Framematen: 46/49/53

Prijs vanaf: € 6.319

Extra accu 500wh:€ 713,90
Bosch Nyon-Display: € 305,90

Lees meer
Supercharger GT Touring HS

Supercharger GT Nuvinci HS

HS=45km/u.De Supercharger is leverbaar met met een extra Bosch PowerTube accu. Mooi weggewerkt in het frame. Bij elkaar 1000wh rijplezier. En voorzien van een traploze naaf versnelling met riemaandrijving.

Een super sportieve fiets met extra breden banden voor nog meer comfort. Natuurlijk ook te krijgen in een uitvoering met 1 accu van 500 wh. 

Prijs vanaf € 5.199

Extra accu 500wh:€ 713,90
Bosch Nyon-Display: € 305,90

Lees meer
riese en muller new charger

New Charger Nuvinci HS

HS: 45km/u.De nieuwe Charger wil naar buiten! Een heerlijke traploze naafversnelling met riemaandrijving. Glimlach bij wind tegen en maak je woon-werkverkeer fun! Met geïntegreerde Bosch PowerTube Battery 500 wh, en een eigenwijs design. Kan uitgebreid naar 1000 wh. Houd wel rekening met jaloerse blikken van collega's. 
Kleuren:pearl white, maat black, red metallic
Framematen: 46/49/53 dames: 46/49

Prijs vanaf € 4.899
Bosch Nyon-Display: € 305,90
extra accu 500 wh: € 917,90

Lees meer
riese muller cruiser nuvinci

Cruiser Nuvinci HS

HS=45km/u.Retro look dankzij het zwarte frame, de chromen kettingkast en bruine handvaten- en banden. Altijd in de perfecte versnelling fietsen, traploos, daar zorgt de Nuvinci naaf voor. Een mooie high speed voor iedereen die een wat comfortabelere houding zoekt op een elektrische fiets. Dankzij de Magura hydraulische remmen kom je makkelijk tot stilstand zelfs met hoge snelheden.

Kleuren: black en cream (damesmodel)
Framematen: 51/56/60 dames: 43/50/55

Prijs vanaf € 3.879,-
Bosch Nyon-Display: € 305,90
Voordrager:  € 101,90

Lees meer
riese muller Nevo Nuvinci HS

Nevo Nuvinci HS

HS=45km/u.Een lage instap, sportief en traploos schakelen. Dat heeft deze elektrische fiets allemaal. Dankzij de riemaandrijving ook nog eens onderhoudsarm. Je hoeft de ketting niet meer schoon te maken ook niet in de winter. Een jonge loot in de R&M famillie.
Kleuren: white, blue metallic, racing red

Prijs vanaf: € 4.489
Bosch Nyon-Display: € 305,90

Lees meer
Nevo Touring HS

Nevo Touring HS

HS=45km/u.Een lage instap en toch sportief? Dat is de Nevo. Met het opmerkelijke silhouette, platte frame en harde lijnen belooft deze fiets een sportieve rijstijl. Het gewicht van de accu is goed verdeeld over de fiets wat zorgt voor een prettige wegligging. Nevo, de meest innovatieve fiets van de Riese & Müller familie. 
Kleuren: white, blue metallic, racing red

Prijs vanaf € 4.079,-
Bosch Nyon-Display: € 305,90

Lees meer

Wanneer kies je R&M?

Riese en Muller versus Stromer, wanneer zou je voor de een of de ander kiezen als je ze allebei mooi vindt?

Sommige klanten kiezen bewust voor een middenmotor met een riemaandrijving. Het grote voordeel van een riemaandrijving is dat deze onderhoudsarm is. Vind je dit belangrijk dan kom je uit bij onze selectie Riese en Muller elektrische fietsen.

De Stromers hebben de motor in het achterwiel, aangedreven door ketting met derailleur. Deze combinatie heeft als voordeel dat de elektrische fiets meer power levert. Met andere woorden de hoge snelheden worden makkelijker gehaald. Is dat voor jouw minder belangrijk? Dan kom je ook uit bij Riese en Muller.

Weet je het nog niet? Test dan beide elektrische fietsen uit bij QicQ en ervaar wat het beste voor jou is!

Nyon display

De Bosch Nyon display is meer dan een boord computer voor elektrische fietsen.

  • Ritinformatie
  • Navigatie
  • Fitness
  • Verbinding met je smartphone

Met de Bosch nyon maak je je Riese en Muller elektrische fiets, ebike of speed pedelec helemaal compleet. Test de Nyon uit bij QicQ!

Bosch Nyon display elektrische fiets
Nvaigatie op elektrische fiets

Navigatie

Plan je route op de Nyon, via de portal of via de app. Kies de snelste, de korste of de mooiste route.

Maak een shortcut met de functie "breng me naar huis" of "breng me naar het werk"

Blijf it met de nyon display

Fitness

De Nyon houdt de trapkracht- en frequentie bij en berekent de prestaties en energieverbruik. Natuurlijk nog nauwkeuriger met een hartslagmeter, zoals een Wahoo Tick'r. 

NYon dispaly vernonden met smartphone

Verbind je smartphone

Terwijl je fietst en je telefoon in je tas zit, zie je wie er belt. Sms berichten worden op het display getoond.

En niet onbelangrijk, je kunt je smartphone opladen aan het Nyon display.

Bosch nyon display elektrische fiets

Ride

De Nyon biedt 5 niveau's van ondersteuning.

In één oogopslag zie je alle informatie je je nodig hebt.

Zoals tijd, snelheid, schakeladvies, actieradius etc.

Gratis proefrit

Test je Riese en Muller bij QicQ

Pazzanistraat 41
1014 DB Amsterdam (Westergasfabriekterrein)

Je bent van harte welkom om een proefrit te maken in het Westerpark in Amsterdam. Neem wel even een rijbewijs mee! We zijn op werkdagen geopend van 9:00 - 18:00 uur. Op zaterdag en op de 1e zondag van de maand van 10:00 - 17:00 uur. 

Plan je rit via Google Maps

koop/lease nu