Kies een categorie
Naar de shop

Dé corporate solution

waarmee u geld verdient

Stromer, de nieuwe genereatie e-bike, is door de hoge snelheid van 45 km/u hét alternatief voor woon-werkverkeer waarbij tot nu toe de auto of het openbaar vervoer werd gebruikt. Ideaal voor afstanden tot zo'n 40 km.

TNO heeft onderzocht dat een fietsende medewerker gezonder, gelukkiger en productiever is. Met de Stromer naar het werk is ook financieel en fiscaal enorm aantrekkelijk. Niet besparen maar verdienen met de Stromer. En deze vorm van groene mobiliteit verhoogt ook het duurzaam imago van ieder bedrijf.

De voordelen van leasen Meer weten?
Alle voordelen op een rijtje:
 
 • Uw bedrijf blijft optimaal bereikbaar
 • Groot financieel voordeel voor werkgever én werknemer
 • Hogere productiviteit van fietsers dan autorijdende collega’s
 • Op jaarbasis gemiddeld 1,3 dag minder afwezig door ziekte
 • Parkeerplaatsen uitsparen
 • Duurzaam imago van de organisatie
 • Alles wordt geregeld: contracten, verzekering, onderhoud

Lunch met testrit

QicQ is de zakelijke vertegenwoordiging van Stromer Zwitserland in Nederland. Wij organiseren regelmatig inspiratielunches voor HR- CRS, Fleet- en Facility managers vanaf onze locatie op het terrein van de Westergasfabriek (vlak naast de studio van De Wereld Draait Door). Wij delen graag alle voordelen die er zijn voor het inzetten van de snelle e-bike. Met concrete rekenvoorbeelden. En we tonen hoe de Stromer eruit ziet met uw logo of bedrijfskleuren. Na de lunch maakt u een ritje door het Westerpark op de Stromer. Mocht een lunch niet haalbaar zijn in uw agenda, dan brengen wij graag en keer een fiets bij u thuis of op het werk om te testen.

Geïnteresseerd?

Met gemak fit blijven

De meeste medewerkers hoeven niet zo nodig na werktijd nog met elkaar te sporten. Veel vragen zich af waar ze überhaupt de tijd vandaan moeten halen om te sporten. Op de Stromer naar het werk hoeft niemand daar meer over na te denken. Op de Stromer leg je 20 km af in een half uur, precies genoeg om een kroket te verbranden (150 Kcal).

Op tijd op het werk

Altijd op tijd op je werk. Geen files, geen treinvertragingen. En op drukke trajecten in de spits gegarandeerd sneller van deur tot deur op de Stromer dan met de auto of de trein. Met de trapondersteuning fiets je met het gemak 45 km/uur. Wind tegen of niet. Iedereen komt fris aan op het werk en niet bezweet.

Geld verdienen

Stel u heeft 100 medewerkers waarvan er 40 privé met de auto naar het werk gaan en 35 met een leaseauto. Als van deze groep 10% met de Stromer gaat, heeft u een bezuinigingspotentieel van minimaal €15.000,- naast een besparing aan CO2 uitstoot van zo’n 3500 kilo. Gelooft u het niet? Wij lichten het graag toe. 

Minder kans op verzuim

Een relatief lage intensiteit en lange duur van bewegen levert een grote vetverbranding op. Door het RIVM wordt fietsen dan ook gezien als dé maatregel om gewichtstoename te voorkomen. (Bron: IvDM fietsen)

Medewerkers die sporten verzuimen 8 dagen minder per jaar.
(bron mkb fit)

Life is like riding a bicycle. to keep your balance you must keep moving
Albert Einstein
Fietsen heeft hetzelfde effect als hardlopen. Fietsen ontspant, waarbij ook de buitenlucht een belangrijke rol speelt. Wind waait de hersens schoon
Margriet Sitskoorn, hoogleraar klinische neuropsychologie

Kansen voor de

HR-manager

 • Minder ziekteverzuim
 • Productievere medewerkers
 • Een interessante extra secundaire arbeidsvoorwaarde
 • Financieel voordeel voor werknemer en werkgever

CRS-manager

 • Duurzaamheid zichtbaar ingevuld
 • File druk vermindering
 • Minder CO2 en fijnstoot
 • Kostenbesparend

Facility-manager

 • Minder parkeerruimte nodig
 • Minder administratieve handelingen
 • Eenvoudig fleetbeheer
 • Kostenbesparend

Service

Wie een Stromer least bij QicQ heeft hier geen omkijken naar. Wij bieden uitgebreide onderhoudspakketten aan, waardoor niemand zich zorgen hoeft te maken dat hij of zij zonder fiets komt te zitten. Of het nu gaat om standaard onderhoud, reparaties, pech onderweg, verzekeringen of allerlei speciale QicQ-voordelen en extra's. Zo onderhouden we vanaf tien medewerkers de fietsen bij u op locatie. En dat gebeurt alleen door onze ervaren servicemedewerkers die allemaal zijn getraind in Zwitserland. 

Verzekeringen

Alle fietsen kunnen via ons verzekerd worden. Hier zit dan ook pechhulp bij. Wie ergens staat en niet verder kan met de fiets, wordt dan opgehaald en naar huis of werk gebracht. De fiets wordt bij ons afgeleverd ter reparatie. Wij regelen dan zo snel mogelijk een leenfiets.

zakelijke lease snelle e-bike

QicQ-Off

Wij leveren de fietsen bij uw bedrijf af. En geven iedere medewerker een korte instructie over de interface en het gebruik van de fiets. Besluit u om de fietsen bij ons af te halen, dan geven wij in het Westerpark een korte training over veiligheid en gebruik in het verkeer van de Stromer.

Nooit verdwalen

Iedereen die bij ons een fiets koopt of least, krijgt een leen GPS mee waarin wij de beste fietsroute van huis naar werk hebben gezet. Dus ook daar hoeven geen zorgen over te bestaan.

15% Korting

Iedereen die meedoet aan het Stromer-programma krijgt van ons een maand lang 15% korting op alle accessoires in de winkel of webshop. (Wist u dat u als werkgever hiervan €82,- onbelast kunt vergoeden?).

Veelgestelde vragen

Is een jaarlijkse servicebeurt inbegrepen in de prijs?

Bij koop of lease is de eerste service beurt geheel gratis.

Wil je de kosten voor het onderhoud van je high speed e-bike zekerstellen? Dat kan met de onderhoudspakketten van QicQ. Neem voor meer informatie contact op met het QicQ-team!