Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd

Blog Alles over e-bikes & QicQ

banner-inner-img2

Alles waarvan je niet weet dat je wilt weten

E-bike blog

brug-purmerend-kopfoto-1240x514

A7 afgesloten, aanbod alternatief vervoer.

In 2024 vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de A7 bij Purmerend. Deels wordt de A7 afgesloten. Er worden forse vertragingen en veel extra reistijd verwacht. Dat wil natuurlijk niemand. Daarom heeft QicQ een super aanbod waardoor je niet stil hoeft te staan. Check hoe jij zonder file op je werk komt.

stromer-st2-vrouw

Gratis testweek op een speed pedelec op Internationale Vrouwendag

Vrouwen lijken huiverig om op een snelle speed pedelec te fietsen. Wij denken dat als mensen het zelf proberen, hun bezwaren als sneeuw voor de zon verdwijnen. Daarom. Alleen op Internationale Vrouwendag 2024 kunnen vrouwen zich bij QicQ inschrijven om gratis een hele week een speed pedelec te testen.

stromer-st3-pinion-header

Stromer ST3 Pinion ABS - Speedpedelec van 2024

Stromer ST3 Pinion ABS is door de koninkijke RAI Vereniging uitgeroepen tot Speedpedelec van het jaar 2024. QicQ is niet alleen Stromer Retailer of the Year maar al 10 jaar dé Stromer Concept Store in Nederland. En ook bij ons staat deze speed pedelec met stip op 1 in onze Top 10 speed pedelec 2024.

fietsers in landschap NL

Hellorider dealer: lease een fiets van de zaak

QicQ is een trotse dealer van Hellorider in Amsterdam. Mag jij van je werkgever een leasefiets uitzoeken bij Hellorider? Bij QicQ kun je direct een nieuwe elektrische fiets of speed pedelec uitzoeken. Wij komen die gratis bezorgen, in heel Nederland.