Kies een categorie
Naar de shop

Stromer ST3

Nieuw: Stromer ST3 high speed

Maak woon- werkverkeer fun met de nieuwe Stromer ST3 high speed e-bike. Voeten op de pedalen en zoef weg op deze dynamische, krachtige en stille e-bike. Zo gaat de nieuwe generatie naar zijn werk, op de Stromer ST3!

De ST3 biedt precies de juiste ondersteuning, met een ongelofelijke acceleratie tot wel 45km/u die ervoor zorgt dat je uitgerust en comfortabel thuis of op je werk aankomt.

Beschikbaar herfst 2018 bij QicQ, dé Official Stromer store van Nederland

Pre-order nu! Specificaties

Video Stromer ST3

Verschil ST2 en ST3

De Stromer ST3 is straks te krijgen in wit en zwart, net als de ST2.

De meest opvallende verschillen:

  1. De ST3 is iets duurder dan de ST2
  2. De ST3 heeft 27" wielen
  3. De ST3 krijgt een ander stuur
  4. Uit de ST3 kan de accu zonder sleutel verwijderd worden

Prijs ST3:
814 wh accu € 6990
983 wh accu € 7330

Stromer ST3 versus ST2

Stromer ST3

De nieuwe ST3 is de opvolger van de ST2. Even krachtig maar nu uitgevoerd met grotere wielen waarop Pirelli banden gemonteerd zitten. De Stromer ST3 staat garant voor een unieke wegligging. Fiets stil, soepel en behendig langs al je medeweggebruikers. En dit is nog maar het begin van het plezier dat je ervaart van je Stromer ST3.

Wat is het geheim van de Stromer ST3?

Een van de  geheimen van de Stromer ST3 ’s kracht zit hem in de vernieuwde SYNO Drive II REA Hub. Power van maar liefst  820W en 44Nm Torque.  En dat merk je!

De motor is niet alleen enorm efficiënt, maar slaat de energie die vrijkomt bij het remmen weer op in de accu.  De grootste  accu heeft een actieradius van 180 kilometer. Samengevat met de Stromer ST3 zal je niet bezweet of uitgeput op werk aankomen tenzij je dat zelf wilt.  

Stromer ST3

Premium Deep Green

De Stromer ST3 launch editie zal worden geleverd met een stijlvol Brooks zadel.  De ST3 komt op de markt in de herfst van 2018 in de kleur Premium Deep Green, voor een classy look geven. De standaard versies, zwart en wit, van de Stromer ST3 zijn vanaf begin 2019 leverbaar.

Prijs van de  launch editiie  € 7690,- 

stromer st3 premium deep green

High Tech

De gepatenteerde led koplamp heeft een high en low beam modus. Daarnaast remt de Stromer als de beste. Het remsysteem van de Stromer ST3 beroept zich op vier pistons vóór en twee achter. Binnen luttele tellen sta je veilig stil, ook met hoge snelheden.

Kies bij de ST3 je stuur en stuurpen naar keuze. Wil je wat minder sportief op de ST3 zitten dan kan dat dus. Maar ook voor degenen die een hyper sportieve houding willen is er straks keus. Natuurlijk is de Stromer ST3 ook leverbaar met een geveerde voorvork.

stromer st3 prijs

ST3 voor een veilige rit

De Stromer ST3 is simpel weg de ideale speed pedelec voor woon-werkverkeer. De korte wielbasis en de lage trapas zijn perfect aangepast voor de 27.5 inch wielen voor ultiem rijplezier.

Veiligheid staat altijd voorop bij Stromer en de high speed pedelecs. Dat verklaart de keuze voor de topbanden van Pirelli. Door de uitstekende grip van cycl-e ST-banden blijf je bij elk weertype veildig op de ebike.

Stromer ST3 Motor

Stromer ST3 OMNI-app

Zoals alle Stromers heeft ook de Stomer ST3 uitstekende communicatievaardigheden. Dankzij Stromers eigen OMNI-app verandert je smartphone in een on-board computer.  Zet je Stromer ST3 digitaal op slot en krijg een bericht op je smartphone als deze gestolen wordt. 

Dankzij de bluetooth connectiviteit kan de Stromer ST3 handsfree op slot worden gezet of van het slot gehaald worden. Hierdoor kan de accu zelfs zonder sleutel automatisch uit de fiets worden gehaald.

Stromer ST3

ST3 Design

De Stromer ST3 maakt niet alleen indruk met zijn uiterlijk. Maar zeker ook met de hoogwaardige technologie,  die subtiel is verwerkt in het design. Net als bij de grote broer de ST5 zijn de kabels allemaal weggewerkt.

De kabels van de voor-en achterlichten verstoren niet lang het design De accu, zoals bij Stromer hoort,  is elegant in het frame geïntegreerd, net als het display.

Stromer ST3 actieradius