Kies een categorie
Naar de shop

Stromer ST3

Nieuw: ST3 high speed e-bike

Ontdek de nieuwe Stromer ST3 high speed e-bike. Voeten op de pedalen en zoef weg op deze dynamische, krachtige en stille e-bike. Zo gaat de nieuwe generatie naar zijn werk, op de Stromer ST3!

De ST3 biedt precies de juiste ondersteuning met een ongelofelijke acceleratie tot wel 45km/u die ervoor zorgt dat je uitgerust en comfortabel thuis of op je werk aankomt.

Nu direct uit voorraad leverbaar bij QicQ, dé Official Stromer concept store van Nederland.

Bestel nu! Specificaties

Stromer ST3 x 3

Stromer ST3 anniversary Edition

ST3 Anniversary Edition

Nieuw! De ST3 Anniversary Edition. Royal deep red glanzende laklaag uitgevoerd met de sterkste accu van 983 Wh. Goed voor een actieradius tot 180 km. 

 

Ter ere van 10 jaar Stromer. Deze prachtige ST3. Beperkte oplage dus wees er snel bij!

 

Stromer ST3 prijs met 983 wh accu € 7750

Lees meer
Stromer ST3 zwart 2019

ST3 Black

Stromer ST3, dé e-bike van 2019. Nu met een nog krachtiger motor met een piekvermogen van maar liefts 820 watt. Je schiet weg bij het stoplicht en in een mum van tijd ben je op topsnelheid. Zonder zweetdruppels, wel met een Stromer Smile.

De Stromer ST3 is te krijgen in 3 maten M, L en XL en een Comfort frame M.

Direct uit voorraad leverbaar:
Stromer ST3 prijs met 814 wh accu € 6990
Stromer ST3 prijs met 983 wh accu € 7330

Lees meer
Stromer ST3 wit 2019

ST3 Cool White

De Stromer ST3 2019 Cool White. Met top Pirelli banden. Seamless ride-functie, de e-bike gaat aan als je in de buurt bent met je smartphone. Geen sleutel is meer nodig om de accu uit het frame te halen. De accu kan natuurlijk ook in het frame blijven zitten om deze op te laden.

De Stromer ST3 is te krijgen in 3 maten M, L en XL, en een comfort frame M.

Uit voorraad leverbaar:
Stromer ST3 prijs met 814 wh accu € 6990
Stromer ST3 prijs met 983 wh accu € 7330

Lees meer

video Stromer Anniversary Edition

Video Stromer ST3 Review

Stromer ST3 Specs

De nieuwe ST3 is de opvolger van de ST2. Krachtiger dan zijn voorganger en uitgevoerd met 27,5" wielen. De Pirelli banden zorgen voor de unieke wegligging van de Stromer ST3.

Stromer ST3 Specificaties: de Stromer ST3 heeft een vernieuwde SYNO Drive II REA motor. Dat betekent meer power van maar liefst 820W en 44Nm torque. De motor is niet alleen enorm efficiënt, maar slaat de energie die vrijkomt bij het remmen weer op in de accu.

De sterkste accu van 983 Wh heeft een actieradius van max. 180 kilometer. 

Test de Stromer ST3 nu bij QicQ voor een dag of week.

Stromer ST3 test Stromer ST3 proefrit
Stromer ST3

Stromer ST3 Lease

Een Stromer ST3 kun je natuurlijk ook leasen bij QicQ. Al vanaf € 179/maand commute je naar je werk. Bespaar je brandstofkosten. Help je de wereld een beetje met fijnstof en C02 reductie. En last but not least, bevrijdt je jezelf van files en andere verkeersstress.

We dagen je uit. Zie jij meer voordelen om met je auto naar het werk te gaan dan om op een Stromer naar het werk te gaan? Als je ons kunt overtuigen, willen wij je graag overtuigen met een proefweek op de ST3.

Alles over lease
Stromer ST3 Lease

Stromer st3 vs st5

De Stromer ST33 vs de ST5, wanneer we deze tegenover elkaar zetten zien we toch wel de nodige verschillen. 

Stromer ST3 vs ST5

motor: SYNO DRIVE II motor: SYNO SPORT
banden: Pirelli Cycle E ST banden: Pirelli Cycle E
koppel: 40 nm koppel: 48 nm
820 watt Motor  850 watt motor
-- s- functie (sport)
-- bekabeling in stuur geïntegreerd
-- elektrische versnellingen
De keuze is aan jou, kom je er niet uit vraag in de winkel naar Tommy.
 

Stromer ST3 Stromer ST5
stromer st3 vs st5

ST3 voor een veilige rit

De Stromer ST3 is simpel weg de ideale speed pedelec voor woon-werkverkeer. De korte wielbasis en de lage trapas zijn perfect aangepast voor de 27.5 inch wielen. Dit zorgt voor ultiem rijplezier.

Veiligheid staat altijd voorop bij Stromer en de high speed pedelecs. Dat verklaart de keuze voor de topbanden van Pirelli. Door de uitstekende grip van cycl-e ST-banden blijf je bij elk weertype veildig op de ebike.

Ervaar het zelf en boek een testweek
Stromer ST3 Motor

High Tech

De gepatenteerde led koplamp heeft een high en low beam modus. Daarnaast remt de Stromer ST3 als de beste. Het remsysteem van de Stromer ST3 beroept zich op vier pistons vóór en twee achter. Binnen luttele tellen sta je veilig stil, ook met hoge snelheden.

Bij de ST3 kies je een stuur en stuurpen naar keuze. Je  kiest voor een meer sportieve houding óf voor een meer comfortable houding op de speed pedelec. De ST3 is uiteraard ook leverbaar met een geveerde voorvork.

stromer st3 prijs

Verschil ST2 en ST3

De Stromer ST3 is te krijgen in wit en zwart, net als de ST2.

De meest opvallende verschillen:

  1. De ST3 heeft 27.5" wielen met Pirelli banden
  2. De ST3 heeft een stuur met meer comfort
  3. Bij de ST3 kan de accu verwijderd worden zonder sleutel
  4. De ST3 heeft een krachtiger motor

Prijs ST3:
814 wh accu € 6990
983 wh accu € 7330

Stromer ST3 versus ST2

Stromer ST3 OMNI-app

Zoals alle Stromers heeft ook de Stomer ST3 uitstekende communicatievaardigheden. Dankzij Stromers eigen OMNI-app verandert je smartphone in een on-board computer.  Zet je Stromer ST3 digitaal op slot en krijg een bericht op je smartphone als deze gestolen wordt. 

Dankzij de bluetooth connectiviteit kan de Stromer ST3 handsfree op slot worden gezet of van het slot gehaald worden. Hierdoor kan de accu zelfs zonder sleutel automatisch uit de fiets worden gehaald.

Stromer ST3

ST3 Design

Naast dat de ST3 indruk maakt met zijn uiterlijk, doet de speed pedelec dat ook met zijn hoogwaardige technologie, die subtiel verwerkt is in het design. 

De kabels van de voor-en achterlichten verstoren niet langer het design. De accu, zoals bij Stromer hoort, is elegant in het frame geïntegreerd, net als het display.

Stromer ST3 actieradius