Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Menu
review-qonqer-too

New kid on the block

Bright test Urban e-bike QonQer Too

De QonQer Too is een nieuwe elektrische fiets van het Nederlandse merk QonQer. Het merk kwam in 2019 op de markt met de QonQer sport -een ebike met hoge instap- en de QonQer comfort –je raadt het al; een ebike met een lage instap.

Hoewel de QonQer Too nieuw is, benadrukt het merk dat het geen tweede versie is van hun eerdere fiets. Het is, zoals de naam al aangeeft, óók QonQer, voor een doelgroep die de accu graag wél geïntegreerd in het frame ziet. Een doelgroep die een ebike wilt hebben zonder dat iemand dit aan de fiets kan afzien.

Iets wat beide QonQers gelijk hebben is dat je de fiets van top tot teen zelf kan samenstellen.

Riem of ketting

Naast kleur, accucapaciteit en comfort kan je bij QonQer ook de aandrijving zelf kiezen. Wanneer je in het proces zit en van plan bent een elektrische fiets te kopen, zal dit een optie zijn waar je snel tegenaan loopt. Wat zijn de verschillen? Om het simpel te houden heeft een riem weinig onderhoud máár beperkt dit je rijcomfort lichtelijk. Het beste wat je kan doen is de elektrische fiets testen, zo kom je er direct achter wat het beste bij jou past.

QonQer Too

QonQer Too Sand 364 x 262

vanaf €2.290,-

QonQer Too Gravel

QGravel-product

vanaf €2.490,-

QonQer Sport

QonQer Sport Green 364 x 262

vanaf €1.850,-

Fietsabonnement, leasen of kopen

Een ander element waar QonQer zich duidelijk in differentieert zijn de betaalmethoden. Ook hier, geven ze jou als klant volledige vrijheid. Wil je per maand betalen? Tuurlijk. Dan kan je de elektrische fiets leasen of abonneren. Let op, bij een abonnement is de fiets maandelijks opzegbaar maar hier betaal je dan ook wel gelijk een iets hoger maandtarief voor. Dit vermeld David van Bright ook in zijn video.

Naast maandelijkse bedrag is het natuurlijk ook mogelijk om de fiets te kopen. Je bepaalt zelf hoe gek je het wilt maken. De fiets heeft een base-prijs van €2.250,- en kan je uitbreiden met extra’s zoals een bagagedrager, verende zadelpen en fietstassen.

E-bike testen

Zelf inmiddels ook wel benieuwd of de QonQer Too dé nieuwe concurrent van VanMoof is? Bij QicQ hebben we zowel de QonQer Too, Comfort én Sport voor je klaarstaan. Kom er eentje testen, of twee. Je kunt hieronder direct een afspraak inplannen; wij zorgen voor de koffie!

Laden...

 

BOEK EEN GRATIS TESTRIT

Genoeg over e-bikes gelezen? Tijd voor actie. Je kunt gratis een e-bike bij ons komen testen. De koffie staat klaar!

Nu inplannen Of boek een test week