sluiten
STROMER SUPER DEALS
Spetterende Stromer Deals

tot €3300 korting
o.a. Stromer ST5 ABS
DE LAATSTE EXEMPLAREN

Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
fietsers in landschap NL

QicQ werkt samen met Hellorider

Hellorider dealer: lease een fiets van de zaak

QicQ is Hellorider dealer. Dat betekent dat je bij ons een nieuwe elektrische fiets of speed pedelec kunt uitzoeken. Kun je meteen gebruikmaken van onze goede klantenservice. En alle andere voordelen.

Hellorider Amsterdam

Het is natuurlijk aan jou of je kiest voor een elektrische fiets waarmee je 25 km/u rijdt of een speed pedelec die tot 45 km/u haalt. Globaal kun je zeggen dat als je in een straal van 1 tot 15 km van je werk woont, dat je dan vaak goed uit de voeten kunt met een elektrische fiets. QicQ heeft een aantal mooie elektrische fietsen, zoals de merken Cowboy, Cube, Desiknio, Klever, QonQer en Riese & Müller. Woon je verder van je werk en fiets je iedere dag meer dan 15 kilometer, dan heeft QicQ een aantal fietsen die een wat zwaardere motor hebben en harder kunnen, dan hebben we het over speed pedelcs. Denk aan merken als Stromer, Riese & Müller, Klever en Specter. Je kunt al deze fietsen rechtstreeks bestellen bij QicQ, wij handelen dan alles af voor je met Hellorider. Of je kiest QicQ en je fiets via de site van Hellorider. In beide gevallen zijn we straks ook je aanspreekpunt voor onderhoud. Wel zo fijn want dat doen we ook aan huis. Zoek je heel bewust een dealer van Hellorider Amsterdam? Onze concept store en service center zitten in Amsterdam. Ook al maakt dat voor onze service niets uit. Niet voor onderhoud. Niet voor reparaties. En: door heel Nederland bezorgen we gratis. Dus ook in Groningen, Den Haag, Utrecht en Amsterdam.  En nog zo wat. Het is een mooie manier om bij te dragen om de CO2-uitstoot te verminderen. Met elkaar gaan we het doen!

Voordelen Hellorider leaseplan

Op de fiets naar het werk betekent niet alleen fit worden of blijven, maar ook een frisse neus halen en stress van het werk (of van thuis) van je af gooien, dus met een glimlach op je bestemming binnen stappen. Of dat nou ‘s ochtends of ‘s avonds is. Maar een e-bike leasen levert heel veel meer op.

  1. Je betaalt de leasekosten van je brutoloon. Daardoor ga je over een lager bedrag loonbelasting betalen. Dus houd je netto meer salaris over.
  2. Je hoeft geen grote investering te doen, want je betaalt maandelijks een leasebedrag.
  3. Bij QicQ als Hellorider dealer word je compleet ontzorgd. Je bent allrisk verzekerd en al het onderhoud is inclusief, dus je hebt geen extra kosten.
  4. Je nieuwe fiets wordt gratis aan huis afgeleverd door heel Nederland.
  5. Aan het einde van de leaseperiode kun je de e-bike inleveren, maar ook tegen een aantrekkelijk bedrag overnemen.

Desiknio X35 11 Speed

Desiknio Urban 11S Copper Brown 364

vanaf €4.195,-

Stromer ST1 Sport

Stromer ST1 364 x 262

vanaf €5.168,-

QonQer Sport

QonQer Sport Green 364 x 262

vanaf €1.850,-

Hoe werkt Hellorider?

Als jij te horen krijgt dat je een lease fiets van de zaak mag uitzoeken bij Hellorider, hoe weet je dan welke fiets je moet kiezen? En ook, bij welke Hellorider dealer? We sommen de stappen voor je op. Algemene stappen die voor iedere Hellorider dealer gelden, maar ook stappen die wij voor jou nemen en stappen die jij moet nemen als je voor QicQ kiest. Zodat wij alles zo snel mogelijk voor je kunnen regelen en jij zo snel mogelijk op de fiets zit.

Stappenplan voor werknemers

Je kunt dus een lease fiets van de zaak uitzoeken bij een Hellorider dealer. En dan. Je hebt je oog laten vallen op QicQ.

  1. Je krijgt een pincode van Hellorider waarmee je een fiets kunt uitzoeken die bij QicQ in de winkel of in de webshop staat.
  2. Weet je nog niet of je een e-bike of speed pedelec wilt? Of weet je nog niet welke fiets het beste bij jou past? Doe dan onze E-bike Keuzehulp. Maar wij kunnen je ook persoonlijk adviseren. Dat kan door ons te bellen, te mailen of langs te komen in de winkel. Zodat we precies weten waarvoor je de fiets nodig hebt en je goed kunnen adviseren wat de beste e-bike voor jou is.
  3. Wil je zeker weten of de uitgekozen e-bike iets is voor jou, dan kun je bij ons een gratis proefrit maken op de fiets van jouw keuze. Dan voel je hoe de fiets rijdt.
  4. Ben je eruit? Geef dan jouw bestelcode door aan een van onze medewerkers en dan gaan wij voor je aan de slag.
  5. Meteen als we akkoord hebben van Hellorider en de leasemaatschappij maken we jouw e-bike rijklaar (als we de fiets niet op voorraad hebben, dan bestellen we die meteen).
  6. Zodra we weten wanneer de fiets afgeleverd kan worden, nemen we contact met je op om een afspraak te maken.
  7. We brengen je nieuwe fiets dan gratis bij je thuis in heel Nederland. Ook al kun je de fiets ook komen ophalen in de winkel in Amsterdam. Wij zorgen dat de fiets goed wordt afgesteld en leggen alles uit.
  8. Bij het afleveren moet je je alleen nog even legitmeren met een rijbewijs of paspoort. En daarna kun je gaan fietsen.
  9. Ook daarna zullen we contact met je blijven houden. Want het onderhoud is gratis.

Zeg maar dag files, dag vertragingen. Kies je voor QicQ dan kies je niet alleen voor een kwalitatief hoogstaande elektrische fiets of speed pedelec maar ook voor zorgeloos fietsen. Go go go.

Lees alles over E-bike leasen werknemer

BOEK EEN GRATIS TESTRIT

Genoeg over e-bikes gelezen? Tijd voor actie. Je kunt gratis een e-bike bij ons komen testen. De koffie staat klaar!

Nu inplannen Of boek een test week